Аеро Клуб Скопје

Фер плеј со Јана

Јане Стефанов и Дејан Саздовски беа гости во спортската програма на Телма телевизија “Фер плеј со Јана“, каде говореа за Аероклубот Скопје.

Погледајте го нашето видео и дознајте повеќе за приликите во Аероклуб Скопје.