Печат & Медиуми

Ова е простор каде ќе може да прочитате што се пишувало и говорело за нашиот настан.

Телма

Фер плеј со Јана

Јане Стефанов и Дејан Саздовски беа гости во спортската програма на Телма телевизија “Фер плеј со

Сподели, лајкни, повтори

Биди Поврзан