Аероклубот Скопје со повик до старите членови да споделат фотографии и нераскажани приказни од нивното време во клубот

Во архивите на Аероклубот, како што посочуваат, постојат дневници на летање и скокање, списоци со членови, фотографии и видеа, но оттаму веруваат дека потребно е да ја зачуваат нивната историја преку личните приказни и стари фотографии на сите кои биле членови на клубот. Клубот е заинтересиран за лични фотографии, приказни и спомени од минатото, вклучително […]