Фер плеј со Јана

Јане Стефанов и Дејан Саздовски беа гости во спортската програма на Телма телевизија “Фер плеј со Јана“, каде говореа за Аероклубот Скопје. https://youtu.be/b1GmcQORPnE Погледајте го нашето видео и дознајте повеќе за приликите во Аероклуб Скопје.

Јане Стефанов и Дејан Саздовски – 100 години воздухопловство во нашата земја

Јане Стефанов и Дејан Саздовски беа гости во утринската програма на Телма телевизија, каде говореа за настанот.https://www.youtube.com/watch?v=E5g23CRukDk Погледајте го нашето видео и дознајте повеќе за историјата на Аеро Клуб Скопје.