Аеро Клуб Скопје

Јане Стефанов и Дејан Саздовски – 100 години воздухопловство во нашата земја

Јане Стефанов и Дејан Саздовски беа гости во утринската програма на Телма телевизија, каде говореа за настанот.

Погледајте го нашето видео и дознајте повеќе за историјата на Аеро Клуб Скопје.